Spring til indhold

Bootcamp Vægttab

Bootcamp Vægttab

Nyt bootcamp hold starter januar 2024

Er du træt af at hoppe fra den ene slankekur til den anden, uden at opnå varige resultater?
Ønsker du at helgardere dig med den bedste træning du kan få, samt værktøjer til varige vaneændringer?

Nyt bootcamp hold starter januar 2024.

Er du træt af at hoppe fra den ene slankekur til den anden, uden at opnå varige resultater?

Ønsker du at helgardere dig med den bedste træning du kan få, samt værktøjer til varige vaneændringer?

Så er vores bootcamp vægttab for mænd og kvinder lige noget for dig!

Dette kan du opnå i forløbet

Ingen forbud - Ingen strikse kostplaner - Masser af sjov!

Lær mere om vores vægttab bootcamp herunder

Vores bootcamp vægttab er skabt til at hjælpe overvægtige mænd og kvinder, med at opnå et varigt vægttab og forvandle deres krop og sundhed.

Vores bootcamp vægttab handler ikke kun om træning.

På vores bootcamp vægttab får du også foredrag og workshops om vaner og vaneændringer, så du kan lære at ændre de vaner, der holder dig fra at opnå et varigt vægttab.

På vores kostforedrag vil du lære om sunde kostvalg og mængde, så du kan tage de bedste valg for din krop.

Vi træner 2 x ugentligt, mandag og onsdag. Begge dage klokken 1900.

På vores forløb får du:

12 ugers træning
2 ugentlige træninger
3 vejninger (frivilligt)
1 kost foredrag
3 vane foredrag/workshops
Materialer fra foredragene/workshops
Opstarts samtale
Lukket FB gruppe for holdet
Træning i lukkede omgivelser
Særdeles erfarne instruktører, der er der for dig!

Gratis prøvetime

Hvad siger deltagerne om vores forløb:

Jeg har været på vægttabs bootcamp hos Motk med Inge Tornkjær som træner. Det har været en fantastisk bootcamp. Meget varieret træning med en dygtig og motiverende træner. På bootcampen smed jeg 6,5 kg. Derudover fik jeg en masse selvværd fordi jeg endte med at lave TRX øvelser, jeg kun kunne ryste på hovedet af inden. Men jeg gjorde det sgu! Derudover fik jeg værktøjer fra både Trine (vanecoach), kostforedrag og ikke mindst Inge, der har gjort at jeg siden bootcampen har smidt yderligere 7 kg. Kombinationen af en fantastisk træner, kost- og vaneforedrag var det, der gjorde forskellen for mig og var en god investering i mig selv!”
Udtalelse fra Pernille om bootcamp vægttab
Pernille
Jeg har egentlig bare lige lyst til at rose jer alle sammen. Benny du er god til at forklare og motivere når man får en kort snak med dig Inge du laver de vildeste hårdeste men også sjoveste træninger med os Men jer gutter der kæmper igennem dette lige som mig. For pokker hvor i har min respekt. Det er så motiverende og holder mig virkelig til ilden når jeg ser i også slider jer igennem og når vi lige kan få heppet hinanden igennem de sidste 2-3 gentagelser. Det betyder fanme meget for en der plejer at give op. Jeg er vild med jer og så glad for jeg havnede på dette hold Tak
Udtalelse fra klient Danny om bootcamp vægttab
Danny

Vi er ikke et fitnesscenter.

Vi er et træningsstudie, med fokus på dig!

Målgruppe for bootcamp vægttab

Bootcampen er for dig, der vil tabe minimum 10 kg og som ønsker at opnå et varigt vægttab.

Det er for dig, der ved at overvægt ikke kan klares med et quick fix og er klar til at arbejde, for at vinde kampen mod overvægt.

Vi er her for at hjælpe dig og give dig de redskaber der skal til. Og de redskaber kan du bruge til meget andet, end vægttab.

Vores instruktører har mange års erfaring og vil hjælpe dig, med at finde ud af, hvad der virker for dig. Vi er alle forskellige, vores kroppe fungerer forskelligt og vores hverdage er forskellige. Så vi har dig som udgangspunkt og hiver ikke en standard skabelon op ad skuffen, som du skal følge.

Bootcampen er en fantastisk start, på vægttab og et sundere, mere aktivt liv.

Med vores bootcamp får du en fantastisk start på et sundere og mere aktivt liv.

De værktøjer du får undervejs, vil hjælpe dig til at fastholde og eventuelt fortsætte dit vægttab. Du vil også få en fantastisk start, til at fortsætte med at være aktiv.

Efter bootcampen vil du være klar til at fortsætte med din sunde livsstil. Du kan fortsætte din træning på vores øvrige hold, som ligeledes er på små hold med max. 12 deltagere, helt som du kender det fra bootcampen.

Vi tilbyder:

Vores bootcamp vægttab tilbyder 2 ugentlige træninger med vores erfarne og certificerede træner, Benny. Han vil træne med dig på begge de ugentlige træninger og sørge for, at du får sved på panden og smil på læben. Træningen foregår med egen kropsvægt og diverse træningsredskaber, og der vil ikke være 2 træninger, der er ens.

Men vores bootcamp handler ikke kun om træning. Vi tilbyder også foredrag og workshops om vaner og vaneændringer, så du kan lære at ændre de vaner, der holder dig fra at opnå et varigt vægttab. Vores psykoterapeut Trine, vil afholde 3 workshops, der vil hjælpe dig til at ændre dårlige vaner og fastholde de gode vaner. Og på vores kostforedrag vil du lære om sunde kostvalg og mængde, så du kan tage de bedste valg for din krop.

Hos os kan du være med, uanset niveau og fysisk form. Har du skader, skavanker eller andre personlige udfordringer, så vil du på vores små eksklusive hold have de optimale rammer for professionel tilpasning. Vores bootcamp tilbyder et friskt frirum i hverdagen, et kærligt skub til forandring og en garanti for et stærkere, gladere og sundere dig – fuld af energi!

Vores mål er at hjælpe dig med at opnå et varigt vægttab og forbedre din generelle sundhed og velvære. Vi tilbyder en holistisk tilgang, der tager højde for både træning, kost og vaner.

Så hvis du er klar til at tage skridtet mod et sundere, stærkere og selvsikrere dig, så tilmeld dig vores bootcamp i dag. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej mod dine mål!”

Foredrag 1:

LØFT ENERGIEN OG SMID KILOENE
Kroppen forsøger altid at skabe balance. Når du er drænet enten mentalt eller fysisk, higer kroppen efter det, der nemmest kan omsættes til energi uden at skulle forbruge yderligere energi, nemlig tomme kalorier (fra sukker og mættet fedt). Det er ikke hensigtsmæssigt og det er ikke sundt, men det er effektivt.
På dette foredrag lærer du at hæve kroppens energiniveau uden brug af usund mad, så du kan smide de overflødige kilo uden samtidig at kæmpe med sukkertrang, sult og udmattethed.

Foredrag 2:

HOLD MOTIVATIONEN
Okay, du er igang. Sådan!
Men hvad gør du, når motivationen daler og hverdagens travlhed eller andre faktorer blokerer for det ønskede resultat?
På dette foredrag får du indsigt i, hvad der kan blokere for din motivation, og hvad endnu vigtigere er, du lærer også hvad der skal til for at ophæve blokeringerne.

Foredrag 3:

SKAB SUNDERE VANER
Størstedelen af alt, hvad vi gør, er vanebaseret. Måden vi tager tøj på om morgenen. Måden vi fylder opvaskeren på. Hvad vi spiser og hvornår vi spiser. Hvornår vi går i seng. Hvad vi tænker og hvad vi føler. Næsten alt er vaner. Nogle vaner er tillærte fra andre. Nogle vaner er opstået af nødvendighed. Nogle vaner er gode for dig, og nogle vaner er uhensigtsmæssige i forhold til at nå de mål, du har.
På dette foredrag går vi i dybden med, hvad det kræver at ændre en vane, så du kan nå de resultater, du ønsker.

Pris for bootcampen:
kr. 5.495,00

Betalingen kan opdeles i 3 rater. Dette kan du vælge ved tilmelding til bootcampen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 4167 6515 eller mail info@motk.dk hvis du har spørgsmål eller vil have en uforpligtende snak om vores forløb.

Info om forløbet:

Opstart:
Januar 2024

Tidspunkt:
Tilgår

Sidste træning:
Tilgår

Antal deltagere:
12

Hvor:
Holsbjergvej 41 B, 2620 Albertslund

Undervisere:
Træning og kostforedrag: Benny Mattsson. Personlig træner, holdinstruktør, certificeret TRX© coach, Tier One Certfied TRX© yoga instructor, registreret alternativ behandler m.m.

Vaneforedrag: Mai-Britt Andreasen. Psykoterapeut.

Se vores undervisere her.

Vigtige datoer:
Første træning: tilgår

Foredrag 1: tilgår

Kostforedrag: tilgår

Vejning: tilgår

Foredrag 2: tilgår

Foredrag 3: tilgår

Vaneforedrag: tilgår

Vejning: tilgår

Sidste træning: tilgår

Parkering:
Gratis parkering ved vores sundhedshus. Parker ved skiltene for sundhedshuset.

Vi forbeholder os ret til at aflyse bootcampen, ved for få tilmeldinger.

Vi måler din vægt, fedt% og muskelmasse på vores InBody vægt, for at se de ændringer der sker med din krop undervejs i forløbet. Ændringerne hjælper os til at kunne vejlede dig i forhold til din kost og træning.

Vi jagter ikke kilo, da det ikke giver et retvisende billede af din krop. Det er krops sammensætningen, der er vigtig.

Vejning er frivilligt.

InBody er det præcise værktøj når kropssammen-sætningen skal analyseres. Rsultatet fra Inbody er svaret når du vil anskueliggøre om målsætningen opfyldes – uanset om det er vægttab, øgning af muskelmasse eller lign.

InBody

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.