Spring til indhold

TRX begynder

Nyt hold starter lørdag den 2/9 2023.

TRX begynder er holdet for dig, som endnu ikke har stiftet bekendtskab med, eller kun trænet lidt, i den fantastiske TRX® suspension trainer.

  • Du vil lære de grundlæggende teknikker til basisøvelser, kropsholdning, TRX’en og dens indstillinger samt hvordan du graduerer sværhedsgraden.
  • De første træningsgange er baseret på tekniktræning og mindre af selve træningen. I forløbet vil mængden af træning stige, i takt med at teknikken er indlært.
  • Træningen foregår med TRX® suspension trainer og kropsvægtsøvelser.
  • Maximal arbejdstid pr. øvelse er 30 sek. og minimum pausetid mellem øvelserne er 25 sek.

Hvad får du ud af TRX bootcamp begynder?

På vores TRX bootcamp begynder vil du få:

  • Øget styrke
  • Bedre kendskab til din krop
  • Bedre mobilitet
  • Bedre kondition
  • Forbedret motorik
  • Forbedret balance

Du vil få en krop der fungerer bedre og muligvis blive fri for eventuelle smerter og gener. Mange af vores medlemmer er blevet fri for gener i eksempelvis knæ, hofte og skuldre

Træningen vil også give dig mere overskud i din hverdag. Så når du får mere overskud og din krop fungerer bedre, vil du kunne klare flere ting i din hverdag. Vi vil hjælpe dig, med at blive bedre.

Hvad er TRX træning?

TRX træning er ikke “bare” træning i træningsredskabet fra TRX.

TRX træning handler om bevægelsesmønstre og tager udgangspunkt i, at ens træning indeholder de basale bevægelsesmønstre.

Samtidig med at du bliver bedre til kroppens bevægelser, vil du opbygge styrke, balance, stabilitet, koordination, kondition, forbedre din motorik og lære din krop bedre at kende.

Hvem kan træne TRX?

Alle kan have gavn af at træne af at træne TRX.

Både grundet “trivielle” dagligdags bevægelser (eksempelvis, så sidder vi meget ned i vores hverdag)  og at kroppen bliver lidt mere “stiv” i det med alderen, vil alle have gavn af denne træning. Da vi træner med egen kropsvægt og bruger alle kroppens bevægelsesmønstre, vil alle med fordel træne efter TRX principperne. Og alle kan være med, uanset niveau.

Vi benytter TRX træning til alle vores klienter. Det være sig både til genoptræning, “almindelig” træning, senior træning, personer med spastiske lammelser og andre handicap, fysiske optagelsesprøver og elite idrætsudøvrere.

Holdtræning

På vores hold har vi maksimalt 12 deltagere.

Vores mål er at kunne komme rundt til alle og hjælpe den enkelte. Vi går meget op i at, at alle skal have det maksimale ud af sin træning hos os og man kan tage sin viden fra os, med til hvor man ellers træner.

Så har du brug for hjælp på holdet, så sig endelig til. Det kan eksempelvis være du ikke har forstået hvordan man laver øvelsen, du har skade/gene så du ikke kan lave øvelsen osv. Så vil vores instruktører tilpasse øvelsen til dig eller give dig en anden øvelse. Vores holdtræning er en kombination af hold- og personlig træning. Vi er der for dig og for at du får det maksimale ud af træningen.

Praktisk information:

Opstart:
Lørdag den 2/9 2023

Tidspunkt:
Lørdag kl 10.00-10.50

Træningen lørdag den 16/9 vil blive flyttet til andet tidspunkt, grundet vores medlemsevent. På holdet aftaler vi tidspunkt for erstatning af denne træningsdag.

Antal træningsgange:
8

Antal deltagere:
12

Hvor:
Holsbjergvej 41 B, 2620 Albertslund.

Undervisere:
Annemette Rickert / Benny Mattsson

Parkering:
Gratis parkering ved vores sundhedshus. Parker ved skiltene for sundhedshuset.

Pris:
kr. 1.280,00

Anbefaling fra deltager
 
“Hej,
Tak for en fantastisk forløb med begynderhold.
Jeg syntes at det har været sjovt og så lærerigt. Vi har lært meget og det var jo ligesom man havde personlig træner på hele tiden.
 
Vil gerne anbefale jer og selv deltage på flere hold.”
 
Riikka Kogler 
TRX begynder
Vores holdsal
Trx certificeret