Spring til indhold

TRX Yoga med core- og mobilitetstræning

TRX® Yoga

Sidste træning inden sommerpause, er torsdag den 1/6.

Opstart igen i uge 36.

TRX® yoga er den ultimative fusion af TRX® og Power Yoga.Med en kombination af Power Yoga, mobilitetsøvelser og TRX® træning vil vi træne den  grundlæggende kernestyrke, arbejde med optimal kropsholdning og finde vores indre ro.På dette hold arbejder vi effektivt med mobilitet, fleksibilitet, balance og koncentration.Vi kombinerer TRX® med den fantastiske mind-body integration af åndedræt, kropsholdning og dynamisk balance mellem bevægelse og fleksibilitet, som stammer fra Power Yoga-praksis. Den ultimative måde at skubbe til grænserne for, hvordan du kan opdage din styrke indefra og ud.

Core- og mobilitetstræning

Coretræning er vigtig fordi træningen skal holde/gøre din rygsøjle stabil når du løfter tunge ting eller laver en kraftoverførsel når du bevæger dig. Din core består af de stabiliserende muskler, der ligger omkring din mave og ryg.

Mobilitetstræning

Ved mobilitetstræning stimulerer og cirkulerer man synovialvæske, hvilket giver næring til leddet og fjerner affaldsstofferne. Man arbejder kort sagt med at forbedre mobiliteten i leddene.

Når du laver mobilitetstræning reducerer du risikoen for skader og du får større og bedre bevægelighed i dine led, hvilket styrker din krop uanset om det er til at gøre daglige aktiviteter eller til træning

 

TRX yoga

Praktisk information:

Opstart:
Du kan altid starte på holdet.

Tidspunkt:
Torsdag 16.30-17.20

Antal deltagere:
12

Hvor:
Holsbjergvej 41 B, 2620 Albertslund.

Undervisere:
Instruktør Inge Tornkjær

Parkering:
Gratis parkering ved vores sundhedshus. Parker ved skiltene for sundhedshuset.

Trx certificeret