Massage

Hos MOTK har vi også et stort fokus på massage i forbindelse med din træning. Det er vigtigt at holde kroppen ved lige og undgå skader i forbindelse med sport. Derfor udfører vi hos MOTK skadesbehandlende sportsmassager og vi er specialiseret i disse. Desuden udfører vi også andre kropsbehandlinger, såsom triggerpunktsbehandlinger og sportsakupunktur. Disse behandlinger er effektive metoder, når man fjerne anspændte punkter i musklerne og de gener der forekommer. Fysiurgisk sportsmassage er en mekanisk påvirkning af musklerne. Dette betyder at behandleren med sine hænder påvirker musklerne i musklens fiberretning, for at fjerne/løsne op i myoser og anspændte muskler.

Book massage

Bliv en del af et hold, og oplev glæden ved at være aktiv sammen med andre! Læs mere om de forskellige typer holdtræning, du kan vælge imellem.

Retningslinier fra 6. april:

– Afspritning ved ankomst.
– Du skal anvende mundbind eller visir i klinikken. (Må kun tages af ved nødvendighed under behandling)
– Du skal have en negativ coronatest, der er max.  72 timer gammel, være vaccineret eller have en antistoftest (coronapas)
  Ankommer du uden en af disse, skal vi bede om betaling for 50% af behandlingens pris, og kan hjælpe med bookning af ny tid. 
– Kom alene tid din tid. 

Sportsmassage

Triggerpunktsmassage

Sportsakupunktur

Øvrige behandlinger