Spring til indhold

Mark Persson

Mark Persson sportsmassage personlig træner

Fysioterapeutisk eksamineret Fysiurgisk sportsmassør – Studerende ved Københavns universitet i idræt og fysisk aktivitet.

Mark er en inkarneret træningsfreak. Efter et halvt år på Aalborg Sportshøjskole, fandt Mark sin passion, for at motivere og hjælpe folk, til at finde deres glæde og lyst til træning. Her tog han diverse certifikater indenfor træning og coaching, der sammen med en fysiologisk massør uddannelse, giver ham et solidt ståsted til at forstå kroppens muligheder og begrænsninger.

Motion og sundhed er grundstenene i Marks hverdag, da han på sit studie fordyber sig i trænings effektivitet, kroppens fysiologiske sammensætning/anatomi og biomekaniske kropsanalyser. Efterfølgende tager han det lærte fra studie med ind i sit arbejde, hvor han er altid prøver at optimere sine massør kundskaber i samarbejde med vores klienter. Når hoved ikke er begravet i bøger, eller hænderne er smurt ind i massageolie, piner han sig selv med triatlon, hvor der arbejdes hen mod en fuld ironman. Og så er han også tidligere professionel soldat.

Mark sætter en ære i at se dig og dine problemet, hvor vi i fællesskab kan løse dem.

Certificeringer/Uddannelse

  • Fysiurgisk Sportsmassør
  • DIF-Træner 2 med speciale i vægtløftning
  • DIF-coach 1
 
Kontakt info:
Tlf: 9394 6515
Mail: mark@motk.dk