Spring til indhold

Hjertestarterkursus

En hjertestarter, også kaldet en defibrillator, kan hjælpe med at få et hjerte til at slå igen, hvis en person har fået et hjertestop.

Ved et hjertestop kan hjertet være i et elektrisk kaos. De elektriske stød hjertestarteren udsender, kan hjælpe med at bryde kaosset og sætte gang i hjertet igen. Anvender du en hjertestarter i kombination med hjerte lunge redning, øger du chancen for at personen, der har fået et hjertestop, overlever.

Hvis man giver det første stød med hjertestarteren indenfor 3 minutter efter hjertestoppet et indtruffet, er der op til 74 % chance for overlevelse uden mén.

Med vores hjertestarterkursus får du hjælp og viden til at handle korrekt, når du udfører hjerte- og lungeredning. Korrekt udøvelse af hjertelungeredning kan, i kombination med en hjertestarter, redde liv.

Såfremt i ønsker en hjertestarter, kan vi være behjælpelige med det, da vi er forhandler af mærket Defibtech

Om instruktøren

Benny har undervist i førstehjælp siden 1993 og har igennem sin karriere i forsvaret og sin tilknytning til hjemmeværnet, en solid baggrund indenfor førstehjælp, og har gennemført adskillige træningsscenarier og uddannelser indenfor førstehjælp.

Benny er godkendt instruktør af Dansk førstehjælpsråd 

Benny er medlem af foreningen for selvstændige førstehjælpsinstruktører og kan dermed gennemføre kompetencegivende kurser og udstede kompetencegivende kursusbeviser.

Benny Mattsson

Priser på hjertestarterkursus

Booking af hjertestarterkursus