Spring til indhold
Hjem » Om MOTK » Vægttab Bootcamp kvinder 12 uger

Vægttab Bootcamp kvinder 12 uger

Forvandl din krop, dine vaner og sundhed med vores vægttabsbootcamp!

Nye hold starter tirsdag den 14. marts 2023.

Er du træt af at hoppe fra den ene slankekur til den anden, uden at opnå varige resultater? Ønsker du at helgardere dig med den bedste træning du kan få samt værktøjer til varige vaneændringer ?

Så er vores bootcamp lige noget for dig!

Ingen forbud, ingen strikse kostplaner.

Varigt vægttab med udgangspunkt i dig!

Vores vægttab bootcamp er skabt til at hjælpe overvægtige med at opnå et varigt vægttab og forvandle deres krop og sundhed.

Vores bootcamp handler ikke kun om træning. Vi tilbyder også foredrag og workshops om vaner og vaneændringer, så du kan lære at ændre de vaner, der holder dig fra at opnå et varigt vægttab. Og på vores kostforedrag vil du lære om sunde kostvalg og mængde, så du kan tage de bedste valg for din krop.

Vi træner 2 x ugentligt, tirsdag og torsdag. Begge dage klokken 1730.

Læs hvad fik Pernille ud af et forløb hos os

Jeg har været på vægttabs bootcamp hos Motk med Inge Tornkjær som træner. Det har været en fantastisk bootcamp. Meget varieret træning med en dygtig og motiverende træner. Da jeg kom første gang havde jeg ikke trænet i en del år og var meget overvægtig. På bootcampen smed jeg 6,5 kg. Derudover fik jeg en masse selvværd fordi jeg endte med at lave TRX øvelser, jeg kun kunne ryste på hoved af inden. Men jeg gjorde sgu! Og en masse muskler. Derudover fik jeg værktøjer fra både Trine (vanecoach), kostforedrag og ikke mindst Inge, der har gjort at jeg siden bootcampen har smidt yderligere 7 kg.

Kombinationen af en fantastisk træner, kost- og vaneforedrag var det, der gjorde forskellen for mig og var en god investering i mig selv!”

Hvad får du ud af det?

  • Vægttab
  • Mere styrke
  • Bedre kondition
  • Bedre bevægelighed
  • Smil på læben
  • Sved på panden
  • Unikt fællesskab
  • Mere overskud
  • Mere energi

Vi er ikke et fitnesscenter.

Vi er et træningsstudie, med fokus på dig!

Målgruppe for vægttab bootcamp

Bootcampen er for dig, der vil tabe minimum 10 kg og som ønsker at opnå et varigt vægttab.

Det er for dig, der ved at overvægt ikke kan klares med et quick fix og er klar til at arbejde, for at vinde kampen mod overvægt.

Vi er her for at hjælpe dig og give dig de redskaber der skal til. Og de redskaber kan du bruge til meget andet, end vægttab.

Vores instruktører har mange års erfaring og vil hjælpe dig, med at finde ud af, hvad der virker for dig. Vi er alle forskellige, vores kroppe fungerer forskelligt og vores hverdage er forskellige. Så vi har dig som udgangspunkt og hiver ikke en standard skabelon op ad skuffen, som du skal følge.

Vægttab bootcampen er en fantastisk start, på vægttab og et sundere, mere aktivt liv.

Med vores bootcamp får du en fantastisk start på et sundere og mere aktivt liv.

De værktøjer du får undervejs, vil hjælpe dig til at fastholde og eventuelt fortsætte dit vægttab. Du vil også få en fantastisk start, til at fortsætte med at være aktiv.

Efter bootcampen vil du være klar til at fortsætte med din sunde livsstil. Du kan fortsætte din træning på vores øvrige hold, som ligeledes er på små hold med max. 12 deltagere, helt som du kender det fra bootcampen.

Vi tilbyder:

Vores bootcamp tilbyder 2 ugentlige træninger med vores erfarne og certificerede træner, Inge. Hun vil træne med dig på begge de ugentlige træninger og sørge for, at du får sved på panden og smil på læben. Træningen foregår med egen kropsvægt og diverse træningsredskaber, og der vil ikke være 2 træninger, der er ens.

Men vores bootcamp handler ikke kun om træning. Vi tilbyder også foredrag og workshops om vaner og vaneændringer, så du kan lære at ændre de vaner, der holder dig fra at opnå et varigt vægttab. Vores psykoterapeut Trine, vil afholde 3 workshops, der vil hjælpe dig til at ændre dårlige vaner og fastholde de gode vaner. Og på vores kostforedrag vil du lære om sunde kostvalg og mængde, så du kan tage de bedste valg for din krop.

Hos os kan du være med, uanset niveau og fysisk form. Har du skader, skavanker eller andre personlige udfordringer, så vil du på vores små eksklusive hold have de optimale rammer for professionel tilpasning. Vores bootcamp tilbyder et friskt frirum i hverdagen, et kærligt skub til forandring og en garanti for et stærkere, gladere og sundere dig – fuld af energi!

Vores mål er at hjælpe dig med at opnå et varigt vægttab og forbedre din generelle sundhed og velvære. Vi tilbyder en holistisk tilgang, der tager højde for både træning, kost og vaner.

Så hvis du er klar til at tage skridtet mod et sundere, stærkere og selvsikrere dig, så tilmeld dig vores vægttabsbootcamp i dag. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej mod dine mål!”

Pris for bootcampen:

kr. 5.495,00

Betalingen kan opdeles i 3 rater. Dette kan du vælge ved tilmelding til bootcampen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 4167 6515 eller mail info@motk.dk hvis du har spørgsmål eller vil have en uforpligtende snak om vores forløb.

Info om forløbet:

Opstart:

Tirsdag den 14/3 2023

Tidspunkt:

Hver tirsdag og torsdag klokken 17.30 til 18.20

Sidste træning:

Torsdag den 1/6

Antal deltagere:

12

Hvor:

Holsbjergvej 41 B, 2620 Albertslund

Undervisere:

Træning: Inge Tornkjær. Personlig træner, holdinstruktør, certificeret TRX© coach.

Vaneforedrag: Trine Hein. Psykoterapeut (sidste års studerende), Reformer Pilates instruktør.

Kostforedrag: Benny Mattsson. Indehaver af MOTK. Personlig træner, holdinstruktør, certificeret TRX© coach, registreret alternativ behandler massage, førstehjælpsinstruktør, baby massage instruktør.

Vigtige datoer:

Tirsdag den 14/3 klokken 16.30 til 17.20 vejning

Tirsdag den 14/3 klokken 17.30 til 18.20 første træning

Søndag den 19/3 klokken 0900 til 1030 kostforedrag

Søndag den dato tilgår klokken 0900 til 1000 vaneforedrag

Tirsdag den 18/4 klokken 1630 til 1720 vejning.

Søndag den dato tilgår  klokken 0900 til 1000 vaneforedrag.

Søndag den dato tilgår klokken 0900 til 1000 vaneforedrag

Torsdag den 1/6 klokken 16.30 til 17.20 vejning

Torsdag den 1/6  klokken 17.30 til 1720 sidste træning

Parkering:

Gratis parkering ved vores sundhedshus. Parker ved skiltene for sundhedshuset.

Vi forbeholder os ret til at aflyse bootcampen, ved for få tilmeldinger. Ved aflysning bortfalder tilbud om t-shirt.

Vi måler din vægt, fedt% og muskelmasse på vores InBody vægt, for at se de ændringer der sker med din krop undervejs i forløbet. Ændringerne hjælper os til at kunne vejlede dig i forhold til din kost og træning. Vejning er frivilligt.

 InBody er det præcise værktøj når kropssammen-sætningen skal analyseres. Rsultatet fra Inbody er svaret når du vil anskueliggøre om målsætningen opfyldes – uanset om det er vægttab, øgning af muskelmasse eller lign.

InBody