Spring til indhold

Sportsmassage

Fysiurgisk sportsmassage kan blandt andet afhjælpe følgende:

· Spændingshovedpine

· Muskelspændinger

· Lændesmerter

· Skulder/nakke smerter

· Syre ophobninger/myoser

Udover afhjælpning af ovenstående, kan massagen også bruges til øget velvære. Man behøver altså ikke have anspændte muskler eller andet, for at vælge massagen. Massagen giver en fantastisk ro og afslappethed i kroppen og øget blodcirkulationen. Ved den øgede blodcirkulation og behandling af musklerne, bliver der frigivet affaldsstoffer. Disse er vigtige at få ud af kroppen efter en behandling. Derfor anbefales det at drikke en ½L vand i løbet af de første 30 minutter efter endt behandling. Alle klienter bliver tilbudt vand efter behandlingen.

Sports massage
Sportsmassage
Sølvmedaljer i sportsmassage

Klinikken har vundet 5  medaljer ved DM i sportsmassage (2019 – 2022), så du er i gode hænder hos os.

Efter behandlingen:​

Det er ikke unormalt at føle sig træt og uoplagt efter behandlingen. Og svimmelhed og hovedpine kan også forekomme. Svimmelhed og hovedpine forsvinder oftest ganske hurtigt. Årsagen til disse reaktioner er de affaldsstoffer der bliver frigivet i kroppen under massagen.

Motk.dk anbefaler derfor ikke træning eller anden fysisk anstrengende aktivitet efter behandling.

Bemærk:

Klienter med forhøjet blodtryk, blodpropper og hjertesygdomme må ikke behandles grundet den øgede blodcirkulation. Er man i behandling og blodtrykket er medicinsk behandlet på normalniveau, kan man godt blive behandlet. Klienter med cancer må ikke behandles i det sygdomsramte område. Klienter med knogleskørhed må ikke behandles. Gravide klienter må ikke behandles i lændeområdet.

NB! Vores behandlinger og vejledninger må ikke træde i stedet for lægeordineret medicin, rådgivning og behandling.

Vi skal henvise syge personer og personer med alvorlige sports og arbejdsskader, til relevante behandlere inden for det etablerede sundhedsvæsen.