Spring til indhold

Hovedpine

Skader, smerter eller lidelser kan give forringet livskvalitet. Hvis du døjer med spændingshovedpine, kan vi hjælpe dig med lindring vha. sportsakupunktur. 

Hvad er spændingshovedpine?

Spændingshovedpine er den mest almindelige hovedpine. Størstedelen af befolkningen oplever på et tidspunkt i deres liv at have denne form for hovedpine. Den er godartet og skyldes ofte forkert arbejdsstilling/sovestilling, dårlig søvn, stress, manglende aktivitet og/eller ensidig belastning af f.eks. nakke og skuldre. Spændingshovedpine kan også opstå hvis man udfører træningsøvelser forkert, spænder meget i kæben måske pga stress eller sover meget på maven.

Gavnlig behandling af spændingshovedpine

Spændingshovedpine kan effektivt behandles med massage af nakke- og skuldermuskulaturen og eventuelt kæbe- og halsmuskulaturen. Dette øger blodgennemstrømningen til muskulaturen og dermed løsner op for den spændte muskulatur.

Hvis spændingshovedpinen skyldes forkert kropsholdning eller manglende aktivitet, kan vores personligere trænere være behjælpelig med et forløb.

Information om spændingshovedpine

Her på siden prøver vi at samle information om spændingshovedpine. Herunder hvad vi kan gøre med en behandling af spændingshovedpine.

  • Smerter pga. spændingshovedpine
  • Skader der forårsager spændingshovedpine
  • Lidelser med spændingshovedpine
  • Forebyggende behandling af spændingshovedpine
  • Smertelindring af spændingshovedpine

Pris på behandling af spændingshovedpine