Spring til indhold

Øvrige behandlinger

Klinikken bruger en vifte af forskellige behandlingsmetoder, for at give klienterne en så effektiv behandling som muligt.

Ofte er de gener en klient oplever, blot symptomer. Klinikken ønsker ikke blot at symptom behandle, men også at fjerne/mindske årsagen til generne. En gene kan skyldes et anspændt triggerpunkt, muskelspænding, låst led eller bindevæv der har ophobet affaldsstoffer. Klinikkens behandler vil derfor undersøge hvad årsagen til symptomerne er og behandle ud fra det. Lændesmerter kan eksempelvis skyldes en roteret hofte. Hvis behandleren konstaterer en roteret hofte, vil denne blive forsøgt rettet op. En roteret hofte vil give gener op igennem rygsøjlen op til nakken. Dette vil resultere i muskelspændinger som giver gener. Så hvis ikke hoften i dette tilfælde bliver rettet op, vil generne vende tilbage. En klient vil derfor blive undersøgt nøje og flere behandlingsteknikker vil blive benyttet. Man kan selv medbringe 2 lagner og et lille håndklæde til aftørring af massageolien til hver behandling. Hvis du ikke selv ønsker at medbringe eller har glemt lagner, kan man leje et sæt til kr. 30,00 pr. behandling. Betræk til ansigtspuden bliver skiftet efter hver behandling. Efter en behandling vil klienten modtage en kildevand, som det anbefales at drikke indenfor 30 min efter endt behandling.

NB! Vores behandlinger og vejledninger må ikke træde i stedet for lægeordineret medicin, rådgivning og behandling. Vi skal henvise syge personer og personer med alvorlige sports og arbejdsskader, til relevante behandlere inden for det etablerede sundhedsvæsen.

Sundhedsordning
Sundhedsordning
Sundhedsordning

Sundhedsordning

RAB behandling

Booking