Spring til indhold

Firmatræning

Skal din arbejdsplads i bedre form? Firmatræning har mange positive effekter og det styrker trivslen på din arbejdsplads. Medarbejdere der bliver holdt aktive og oplever variation fra stillesiddende kontorarbejde, arbejder typisk også mere effektivt. Desuden vil medarbejderne opleve en reduktion i sygedage – for træning er lig med et bedre immunforsvar. Hos MOTK skal vi nok stå for at motivere jeres medarbejdere til at yde deres bedste – en motivation og glæde, der vil skinne igennem, når de kommer tilbage på arbejdet.

Firmatræning er for dit/jeres firma, der ønsker at have fokus på sundhed og trivsel på arbejdspladsen. Træning sammen med kolleger er med til at skabe sammenhold, motivation og arbejdsglæde.

Sundere medarbejdere giver mere energiske medarbejdere med færre sygedage og mindre nedslidning.

Et tilbud til medarbejderne om firmatræning, er et signal til dem om at ledelsen prioriterer deres helbred og trivsel og ikke mindst DEM! 

Der er de seneste år kommet mere og mere fokus på CSR,og kommende medarbejdere kigger meget på de værdier som firmaerne har inden de søger job. En skarp profil, hvor det er tydeligt, at trivsel på arbejdspladsen er i højsædet og at man rent faktisk viser at medarbejderne er værdifulde. Det er uden tvivl attraktivt for jobansøgere, fastholdelse af medarbejdere og et værdifuldt signal til eventuelle investorer i virksomheden..

Kontakt os, og så skal vi nok skræddersy et træningsprogram, der passer til aktivitetsniveau og jeres fælles målsætning. 

Vidste du at

Firmatræning skaber for firmaet:

Øget arbejdsglæde hos medarbejderne
Større sammenhold blandt medarbejderne
Øget produktivitet
Mindre sygefravær
Nemmere at tiltrække nye medarbejdere
Fastholdelse af medarbejdere
Gode historier til PR og CSR


Firmatræning skaber for medarbejderne:

Arbejdsglæde
Større overskud
Følelse af påskønnelse
Motivation
Bedre helbred og sundhed
Mindre fravær
Større sammenhold med kolleger

Så ønsker du at skabe resultater for virksomheden og for medarbejderne, så kontakt os hør om hvad vi kan gøre for jer.