Spring til indhold

Kostvejledning

Professionel kostvejledning

Det er altid vigtigt også at have fokus på kosten, når man gennemgår et intensivt træningsforløb. Ved at spise rigtigt og fokusere på kosten, får du mest muligt ud af din træning. Kosten er altså et ligeså vigtigt redskab og brændstof som selve træningen, om man vil tabe sig eller opbygge en solid muskelmasse. Med helbredet som førsteprioritet, gør vi hos MOTK alt for at du får en holistisk personlig træning, hvor både kosten og træningen er fokus. Vi rådgiver dig gerne om, hvordan netop du skal forholde dig til kostplanlægningen i forhold til din målsætning.

Kostvejledning til vægttab, vægtøgning, sundere kostvaner og en sundere livsstil

Kostvejledning er blandt andet for dig, der ønsker vægttab eller vægtøgning. Men det er også for dig, som ønsker mere energi og overskud i hverdagen. Det er for dig, der gerne vil have en sund livsstil og forebygge livsstilssygdomme. 

Hvad er hemmeligheden bag at kunne holde vægten på et fornuftigt niveau? Der findes desværre ingen Quick-fixes, der er holdbare. At holde vægten på et fornuftigt niveau, kræver en livsstilsændring – som ja, varer resten af livet.

Men du er ikke alene. Med den rette vejledning i kost og motion, giver vi dig redskaberne til at træffe de rigtige valg, hvor der samtidig er plads til, at du rent faktisk også kan have et liv. Et liv med plads til hygge med venner, kage, vin og hvad du prioriterer. 

Knæk koden til den sunde balance

Da det som sagt ikke er kur, men en livsstilsændring, er det vigtigt at fokusere på muligheder fremfor forbud. Ingen kan holde til at leve med forbud. Derfor handler det om at intet er forbudt! – det handler blot om mængde og hvor tit. Det hele handler om balance.

Forløbet i kostvejledningen

I den indledende samtale, vil vi stille dig en række spørgsmål om dine madvaner, dit liv, din søvn, dit aktivitetsniveau samt dine ønsker og forventninger til forløbet. Alt sammen for at sikre, at vi kan give dig en vejledning og kostplan, der er tilpasset dig og dine behov.

Vægtøgning

Har du prøvet at tage på ved at spise og spise, men det hjælper ikke – du kan bare ikke tage på?

Mange kan være misundelige på personer, der er tynde og ja mange kan komme med kommentar som ”at det må være skønt, at kunne spise hvad man har lyst til”. Men for personer, der er undervægtige og har svært ved vægtøgning, kan kampen være rigtig svær og ulykkelig.

At være undervægtig er en lige så stor udfordring som at være overvægtig – hvis ikke endnu sværere.

Mange, der har svært ved vægtøgning, har ofte ikke den store appetit, og derfor skal der satses på mad, der giver masser af energi og brændstof sammensat i små mængder. Du har altså behov for at spise mad, der giver en hel del kalorier – men ikke mætter dig så meget. 

Det er her vi kan hjælpe. Vi sammensætter en kostplan, der er tilpasset dine behov og din appetit.

Jeg havde en helt fantastisk oplevelse med at få professionel hjælp til at ændre min kost. Det blev meget mere overskueligt og nu har jeg mere mod på at tabe mig!
Karen Christensen
Modtager af kostvejledning
Tusind tak til MOTK for at hjælpe mig igang med at sætte skub i mit vægttab!
Torben Hermansen
Modtager af kostvejledning