Spring til indhold

Om MOTK

Massage og træningsklinikken ApS

Massage og træningsklinikken ApS er et sundhedshus med Danmarks fedeste TRX© træningscenter, hvor vi udfører personlig træning, holdtræning, sportsmassage samt afholder kurser i førstehjælp.

Klinikken åbnede 4. januar 2010.

Klinikken flyttede i egne lokaler den 1/12 2020, hvor vi har holdsal, træningsområde til personlig træning, 3 klinikker samt udendørstræning.

Klinikken er specialiseret i funktionel træning, TRX© og skadesbehandlende sportsmassage.

Vi kan også afholde kompetencegivende førstehjælpskurser.

 

Vores resultater er blandt andet:

Forbedring af løb, imponerende vægttab (op til + 100 kg), flyttet mentale barrierer, fjernet skader/gener klienter har døjet med i mange år, træning til fysiske prøver som blev bestået og meget andet.

Vi arbejder altid med din målsætning. Og sideløbende analyserer vi dit bevægelsesmønster, så din krop kommer til at bevæge sig så optimalt som muligt. Dermed mindskes risikoen for gener og skader, ikke bare til træning, men også i din hverdag.

Vi afholder træning for virksomheder, enten i vores egne lokaler eller i jeres egne lokaler inden for  Storkøbenhavn.

Benny Mattsson
Personlig træner og massør
AnneMette Rickert
Personlig træner og kostvejleder
Lene Høg Holst
Personlig træner og kostvejleder
Mark
Sportsmassør
Mie
Jordmoder og kraniosakral terapeut
Trine Hein
Eksistentiel- og oplevelsesorienteret samtaleterapi. Underviser i vaneændringer på Motk vægttabsbootcamps.

Instruktører

Hos MOTK har vi samlet et fantastisk team af de bedste trænere, der alle har som fokus at hjælpe dig godt og sikkert gennem træningen. Mød vores professionelle instruktører her.

Bootcamp

Er du interesseret i at deltage i en bootcamp, hvor der er fokus på intensiv træning, udholdenhed og styrke, samt motivation fra træneren, i et forløb over et par uger. Kom igang og book en tid!

Kurser

Hos MOTK udbyder  vi blandt andet TRX-kurser i samarbejde med Activeaid, der er den eneste udbyder af de officielle TRX-kvalificeringskurser. Du kan også tage førstehjælps- og hjertestarterkurser.

Priser

Det er muligt at købe gavekort til behandlinger, personlig træning eller hold. Kontakt klinikken for køb af gavekort. Gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelsesdato. Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter eller anden ydelse.

Parkering

Der er parkering langs med den hvide bygning, der ligger lige før vores sundhedshus. Der skilt med P for sundhedshuset Holsbjergvej 41 B, hvor vores parkeringspladser er.

Galleri

Her kan du tjekke vores mange fede billeder ud, og få en bedre fornemmelse af atmosfæren og vores store, lækre lokaler.

Find sportsklinikken

Klinikken flyttede i egne lokaler den 1/12 2020, hvor vi har holdsal, træningsområde til personlig træning, 3 klinikker samt udendørs træning. Klinikken er specialiseret i funktionel træning, TRX© og skadesbehandlende sportsmassage. Vi kan også afholde kompetencegivende førstehjælpskurser.

Se også

Benny Mattsson

Registreret alternativ behandler (massage), personlig træner, kursus instruktør, certificeret TRX© instruktør.

  • Medlem af Brancheforeningen for massører af 1992, bfm1992.dk
  • Medlem af foreningen for selvstændige førstehjælpsinstruktører, fsfi.dk
  • Certificeret instruktør i spædbørnsmassage igennem den amerikanske organisation International association of infant massage, iaim.net