Spring til indhold

Om MOTK

Massage og træningsklinikken ApS

Massage og træningsklinikken ApS er et sundhedshus med Danmarks fedeste TRX® træningscenter, hvor vi udfører personlig træning, holdtræning, sportsmassage samt afholder kurser i førstehjælp.

Vi er stolte af at være specialister inden for TRX®-træning, en effektiv og alsidig træningsform, der kombinerer suspensionstræning og kropsstabilisering. Vores ekspertise inden for TRX® giver os mulighed for at integrere mobilitetstræning på en unik måde, der forbedrer din fleksibilitet og bevægelsesomfang..

Vi har samlet nogle af Europas bedst uddannede TRX®-instruktører, som er dedikerede til at levere en førsteklasses træningsoplevelse. Deres omfattende viden og erfaring sikrer, at du får den bedst mulige vejledning og træningstilpasning, uanset dit erfarings niveau eller mål.

Med vores TRX®-træningsprogram kan du forvente at styrke din krop gennem funktionelle og dynamiske øvelser, der udfordrer både din styrke og stabilitet. Samtidig vil fokus på mobilitetstræning hjælpe dig med at forbedre din krops bevægelighed, så du kan udføre øvelserne korrekt og reducere risikoen for skader.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for TRX®-træning, er vores dedikerede hold af instruktører klar til at guide dig gennem hver træningssession og sikre, at du opnår de bedste resultater.

Så kom og oplev vores TRX®-træningsprogram, hvor mobilitet og ekspertise mødes for at skabe en effektiv og sikker træningsoplevelse.

FOKUS PÅ DIG

Vi vil gerne understrege, at hos os er du i centrum. Vi sætter dig, vores kunde, i fokus, og din træningsoplevelse er vores højeste prioritet. Vi lytter til dine individuelle behov, mål og præferencer, og skræddersyer vores træningsprogrammer til at imødekomme netop dine krav.

Vores dedikerede team af TRX®-instruktører er engageret i at sikre, at du får den bedst mulige træning. De vil ikke blot guide dig gennem hver øvelse og sikre korrekt teknik, men de vil også lytte til dine spørgsmål, bekymringer og fremskridt. Vi tror på betydningen af at skabe et tillidsfuldt og støttende miljø, hvor du føler dig tryg og motiveret til at udfordre dig selv.

Vi ønsker at give dig en træningsoplevelse, der ikke kun er fysisk effektiv, men også sjov og givende. Vi tror på, at træning skal være en glæde, der inspirerer dig til at opnå dine mål og nyde processen undervejs. Vores TRX®-træningsprogram er skabt med dette formål for øje, og vi vil stræbe efter at skabe en positiv og motiverende atmosfære, hvor du kan trives og udvikle dig.

Så lad os sammen skabe en træningsrejse, der er fuldstændig tilpasset dig. Kom og oplev vores TRX®-træningsprogram, hvor vi sætter dig i fokus og forvandler dine træningsmål til virkelighed.

Klinikken åbnede 4. januar 2010.

Klinikken flyttede i egne lokaler den 1/12 2020, hvor vi har holdsal, træningsområde til personlig træning, 3 klinikker samt udendørstræning.

Klinikken er specialiseret i funktionel træning, TRX® og skadesbehandlende sportsmassage.

Vi kan også afholde kompetencegivende førstehjælpskurser.

 

Vores resultater er blandt andet:

Forbedring af løb, imponerende vægttab (op til + 100 kg), flyttet mentale barrierer, fjernet skader/gener klienter har døjet med i mange år, træning til fysiske prøver som blev bestået og meget andet.

Vi arbejder altid med din målsætning. Og sideløbende analyserer vi dit bevægelsesmønster, så din krop kommer til at bevæge sig så optimalt som muligt. Dermed mindskes risikoen for gener og skader, ikke bare til træning, men også i din hverdag.

Vi afholder træning for virksomheder, enten i vores egne lokaler eller i jeres egne lokaler inden for  Storkøbenhavn.

Benny Mattsson
Benny - Personlig træner og massør
AnneMette Rickert
Annemette - Personlig træner og kostvejleder
Inge - Personlig træner
Lene Høg Holst
Lene - Personlig træner og kostvejleder
Mark Persson sportsmassage personlig træner
Mark - Personlig træner og sportsmassør
Trine Hein
Trine - Eksistentiel- og oplevelsesorienteret samtaleterapi. Underviser i vaneændringer på Motk vægttabsbootcamps.

Hvad siger vores klienter om os

Raphael D
Raphael D
31/01/2023
Recieved an awesome sports massage, can only recommend it. Will go there again
Liselotte Dahl
Liselotte Dahl
13/12/2022
Det er dejligt at få massage her
Kim Hansen
Kim Hansen
13/11/2022
Har løst de udfordringer der var i ryggen. Dygtig, proffesionel og behagelig. Kan klart anbefales.
charmaine de bruijne
charmaine de bruijne
23/07/2022
I had the best message ever! Mark has great knowledge about the muscles and listens to your needs. Thank you so much! 🙂
Winnie Feldtmose Jørgensen
Winnie Feldtmose Jørgensen
19/02/2022
anbefaler
dejlig træning, god instruktør kan anbefales også for nye
Pia Jensen
Pia Jensen
22/10/2021
anbefaler
Træningen er alsidig, udfordrende og skånsom ifht til evt. skader. Kan varmt anbefale et personligt træningsforløb. Vejledningen er 10 ud af 10 og jeg går altid derfra gladere end da jeg kom ind af døren. 👍😊
Bettina Hvid
Bettina Hvid
30/07/2021
anbefaler
Dejligt træningssted, hvor træningen bliver passet ind til lige, der hvor du er 💪🙏🏻🤗
Jeanett Ekberg
Jeanett Ekberg
28/05/2021
anbefaler
Jeg har træner meget og har ekstrem mange skader. At få Benny som personlig træner har virkelig hjulpet på især min ryg og nakke. Med n😉både gigt, piskesmæld og diskusprolaps var jeg meget forsigtig i starten men har hele tiden følt at Benny nok skulle passe på mine skader. Af alt det jeg har prøvet for at lindre mine smerter må jeg indrømme at denne for for træning er den bedste. Nu tør jeg ikke stoppe igen da jeg er bange for at mine smerter kommer igen. Kan kun anbefale Benny og hans trænere for selv den mindste lille muskel skal han nok få trænet 💪💪💪🙏🙏🙏
Jette Jensen
Jette Jensen
19/05/2021
anbefaler
Kan på det varmeste anbefale dem - super profesionelle og passioneret. Altid godt motiverende og smittende humør 💪🏻👌
Corrie De Place Hansen
Corrie De Place Hansen
31/08/2019
anbefaler
Bedste sted til training og massage som jeg har gjort brug af i flere år. Tak fordi du Benny holder den gamle kone godt gående!
Jacob Lander Kiholm
Jacob Lander Kiholm
19/06/2017
anbefaler
Super kompetent og aldeles fremragende behandling👌🏻 Absolut et sted jeg varmt kan anbefale😃

Instruktører

Hos MOTK har vi samlet et fantastisk team af de bedste trænere, der alle har som fokus at hjælpe dig godt og sikkert gennem træningen. Mød vores professionelle instruktører her.

Bootcamp

Er du interesseret i at deltage i en bootcamp, hvor der er fokus på intensiv træning, udholdenhed og styrke, samt motivation fra træneren, i et forløb over et par uger. Kom igang og book en tid!

Kurser

Hos MOTK udbyder  vi blandt andet TRX-kurser i samarbejde med Activeaid, der er den eneste udbyder af de officielle TRX-kvalificeringskurser. Du kan også tage førstehjælps- og hjertestarterkurser.

Priser

Det er muligt at købe gavekort til behandlinger, personlig træning eller hold. Kontakt klinikken for køb af gavekort. Gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelsesdato. Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter eller anden ydelse.

Parkering

Der er parkering langs med den hvide bygning, der ligger lige før vores sundhedshus. Der skilt med P for sundhedshuset Holsbjergvej 41 B, hvor vores parkeringspladser er.

Galleri

Her kan du tjekke vores mange fede billeder ud, og få en bedre fornemmelse af atmosfæren og vores store, lækre lokaler.

Find sportsklinikken

Klinikken flyttede i egne lokaler den 1/12 2020, hvor vi har holdsal, træningsområde til personlig træning, 3 klinikker samt udendørs træning. Klinikken er specialiseret i funktionel træning, TRX© og skadesbehandlende sportsmassage. Vi kan også afholde kompetencegivende førstehjælpskurser.

Se også

Benny Mattsson

Registreret alternativ behandler (massage), personlig træner, kursus instruktør, certificeret TRX© instruktør.

  • Medlem af Brancheforeningen for massører af 1992, bfm1992.dk
  • Medlem af foreningen for selvstændige førstehjælpsinstruktører, fsfi.dk
  • Certificeret instruktør i spædbørnsmassage igennem den amerikanske organisation International association of infant massage, iaim.net