Spring til indhold

Personlig træning, der faktisk er personlig

Vores personlige træning er næppe som noget, du før har prøvet. Glem derfor alt om faste træningsprogrammer og træning, der ikke giver resultater.

Vi arbejder med din personlige målsætning og skræddersyr træningen til lige netop dig. Det lyder måske lidt som en slidt floskel, men vi mener det faktisk. Når vi skræddersyr træningen til den enkelte, vil det ikke blot sige, at vi finder et par øvelser frem fra gemmerne, som måske kunne give mening for dig at lave. Derimod går vi ind og analyserer på dine bevægelsesmønstre for at sikre os, at træningen er formålstjenlig og absolut mest hensigtsmæssig i lige nøjagtigt dit tilfælde.

Hvorfor skal man træne?

Der er mange grunde til, at man bør træne regelmæssigt. Fysisk træning har mange positive effekter på kroppen, herunder:

  1. Øget styrke og udholdenhed: Træning hjælper med at opbygge muskler og forbedre kroppens udholdenhed, så du kan udføre dagligdags aktiviteter lettere.

  2. Bedre kondition: Træning hjælper med at øge din kondition og dit kardiovaskulære system, så du kan udføre fysisk aktivitet i længere tid uden at blive træt.

  3. Vægttab: Træning kan hjælpe dig med at forbrænde kalorier og tabe dig, hvis det kombineres med en sund kost.

  4. Øget energi: Regelmæssig træning kan give dig mere energi ved at forbedre blodcirkulationen og øge produktionen af endorfiner, som er kroppens “glædekemikalier”.

  5. Forbedret humør: Træning kan hjælpe med at lindre stress og øge følelsen af velvære og lykke.

  6. Bedre søvn: Træning kan hjælpe med at forbedre søvnkvaliteten og gøre det nemmere at falde i søvn.

  7. Øget selvtillid: Træning kan hjælpe med at øge din selvtillid og dit generelle velvære.

  8. Forebyggelse af sygdomme: Træning kan hjælpe med at forebygge en række sygdomme, herunder hjertesygdomme, diabetes og knogleskørhed.

I det hele taget kan træning bidrage til at opretholde en god fysisk og mental sundhed, samt en aktiv og tilfredsstillende livsstil.

Mød Bente Maimann som har trænet hos os i ca.2 år (trænet hos Benny)
Bente har cerebral parese (CP).
CP er en betegnelse, der dækker over en forstyrrelse af hjernens udvikling. Det er dét man i gængs tale kategoriserer som hjerneskade. Bente mangler ligeledes nogle muskler i den ene hånd, benene er ikke lige lange m.m.
Ved hjælp af træning, specielt med TRX, har vi opnået resultater vi er stolte af. Læs nedenstående beretning fra Bentes ferie:
Bente kan nu også bære et glas vand i sin “dårlige”hånd”, som er næsten fyldt, uden at spilde eller tabe det.
Bente har vi udfordret på motorik øvelser med TRX. Sikke en udvikling vi har haft. 🙂
Vi er så glade og stolte over vores samarbejde med Bente og de resultater hun opnår. 🙂
Bente

3 gode grunde til at vælge Massage og træningsklinikken

Vi analyserer dine bevægelsesmønstre og tilrettelægger træningen ud fra disse.

Vi skræddersyr træningen ud fra dine mål og dine forudsætninger for at træne.

Vi motiverer dig og engagerer os i vores arbejde. Dit mål er vores mål.

Du har mulighed for at få en gratis konsultation, så vi kan tage en snak om dine ønsker og hvilke muligheder vi kan tilbyde dig.

Læs om vores instruktører her

Personlig træning, der faktisk er personlig

Inden vi påbegynder selve træningsforløbet, starter vi ud med en samtale. Her får vi indsigt i dine mål, dine nuværende træningsrutiner og dine kostvaner. Har du nogen skader, gener og/eller sygdomme, vi skal være opmærksomme på, kommer disse naturligvis også på banen her.

Sidst, men ikke mindst, taler vi om din motivation for at påbegynde et træningsforløb hos os. Dermed har vi bedre forudsætninger for at hjælpe dig med at holde motivationen i top. Din første træningstime hos os er en screening. Her vil du blive sat til at lave en række forskellige øvelser, imens vi scanner og iagttager dine bevægelser. Vi arbejder meget med dine bevægelsesmønstre, og er der noget ved disse, der er uhensigtsmæssigt, skal der rettes op på det fra starten af. Er dine bevægelsesmønstre ikke optimale, kan det på sigt føre til skader/smerter og derudover kan du risikere ikke at få det optimale ud af din træning. Når vi ved, hvordan du bevæger dig, tilpasser vi træningen til dette.

Vi hiver dig ud af din komfortzone og hjælper dig med at nå dine mål

Hos os skal du træne, ikke bare røre dig. Din krop kan meget mere, end du sandsynligvis går og tror, og det sørger vi for at få dig til at opdage. Vi udfordrer dig og er ikke bange for at udfordre både din kondition, styrke, balance og koordination.

Uanset om du kommer til os for at opnå et vægttab, blive stærkere for at forberede dig på en fysisk optagelsesprøve eller som en del af et genoptræningsforløb, sørger vi for, at træningen er optimal i forhold til dine forudsætninger og mål. På den måde skaber vi resultater.

Træningen tager altså altid afsæt i din krop, dine mål og dine eventuelle begrænsninger, og ved at analysere på alle disse forskellige aspekter får vi sammensat en træning, du virkelig får noget ud af. Når du går fra en træning hos os, skal du gerne have en følelse af, at du har gjort lidt mere, end du egentlig troede, du kunne. Det giver gode resultater, det motiverer, og det skaber mentalt overskud.

Kroppen som dit vigtigste træningsredskab

Vi tror på, at du får mest muligt ud af træningen, når du bruger kroppen, som den er skabt til at blive brugt. Din krop er derfor også dit vigtigste træningsredskab, når du vælger os som personlig træner.

Hos Massage og træningsklinikken beskæftiger vi os med det, der kaldes funktionel træning. Ved denne type træning benyttes ens egen kropsvægt samt diverse redskaber. Din krop er ganske enkelt ikke skabt til at sidde i en maskine og skubbe til nogle håndtag, og derfor arbejder vi ikke med klassiske fitnessmaskiner.

For at udfordre kroppen mest muligt er der aldrig to træningssessioner, der er ens, når du vælger os som personlig træner. Træningen varierer fra gang til gang, så det aldrig bliver rutine. Du vil således opleve at blive udfordret hver eneste gang, du kommer til os for personlig træning. Det må aldrig blive kedeligt, og det må aldrig blive rutinepræget, for så får du ikke det maksimale udbytte af træningen.

Bliv en bedre udgave af dig selv med personlig træning

Igennem personlig træning kan du blive en endnu bedre version af dig selv. Ved at udfordre kroppen kan du naturligvis forbedre din fysik i forhold til styrke, udholdenhed og koordination. Derudover vil du opleve at få større mentalt overskud igennem træningen.

Efter en session med personlig træning hos os vil du føle større velvære, og du vil sandsynligvis mærke et selvtillidsboost. Vi motiverer dig til at gøre ting, du ikke troede, du kunne, og dét giver en ordentlig omgang fornyet selvtillid oven i hatten.

Hos Massage og træningsklinikken kan vi hjælpe dig med at nå mange forskellige mål. Vi motiverer og udfordrer dig, så du kan udnytte dit fulde potentiale, og på den måde hjælper vi dig med at blive en endnu bedre og gladere version af dig selv.

Flere timer, lavere pris

Som du kan se, på vores liste over priser på personlig træning, falder prisen, i takt med at du køber flere timer. Søger du en personlig træner, fordi du ønsker kontinuerligt at have en ved din side, der kan hjælpe dig med at holde motivationen oppe, giver det således god mening at købe et klippekort på flere sessioner. Et klippekort er gyldigt i et år, og vi fordeler naturligvis sessionerne, som det passer dig.

Har du blot brug for et kortere forløb for at blive grundigt instrueret i forskellige øvelser eller for at få vejledning i, hvordan du bedst arbejder med kroppen trods en skade eller udfordring, kan du nøjes med at købe færre timer.

Lad os sammen skabe resultater

Vil du gerne blive en endnu bedre version af dig selv? Ønsker du at skubbe dig selv og din krop ud over de grænser, du troede, du havde? Så lad os hjælpe dig med at nå dine mål igennem motivation og personlig træning, der faktisk er skræddersyet til lige præcis dig.

Manden bag Massage og træningsklinikken, Benny Mattsson, har, ud over personlig træner-uddannelsen, også en lang række andre kurser og uddannelser bag sig. Vores team hos Massage og træningsklinikken består af veluddannede trænere, og vi videreudvikler konstant vores kompetencer. Du kan altså vide dig helt sikker på, at du er i gode hænder hos os.

Vi har hjemme i Albertslund, og søger du en personlig træner i Københavns området, er vi derfor et godt bud.