Spring til indhold

Holdtræning

Holdtræning er for dig, der godt kan lide at kombinere socialt samvær med træning.

Hvis du ligesom de fleste andre gerne vil have en effektiv træning, som samtidigt skal være sjovt og sammen med andre, så er det netop noget du kan opnå gennem holdtræning.

Holdtræning er for alle – både nybegyndere og rutinerede. Hvis du er helt nybegynder inden for træning, er holdtræning en god måde at komme i gang, da vores instruktører guider dig gennem øvelserne og tilpasser dem til dit niveau.

Vi har maksimalt 12 deltagere på vores hold og alle vores holdinstruktører er også uddannet personlige trænere.

Du får dermed det maksimale ud af træningen, da din instruktør kan komme rundt og hjælpe alle og har stor erfaring med at tilpasse øvelser til den enkelte.

Vores instruktører er der for dig og for at du kan få det maksimale ud af den tid og energi du ligger i din træning. Vores instruktører er der ikke, for selv at træne. De er der for at hjælpe dig.

Bliv en del af et hold, og oplev glæden ved at være aktiv sammen med andre! Læs mere om de forskellige typer holdtræning, du kan vælge imellem herunder:

Nye holdforløb starter  den 24/10 (uge 43) og kører til og med den 23/12 (uge 51) i alt 9 uger.

Vores hold kører som forløb, hvor man tilmelder sig for hele forløbet. (powerholdet fredag kører som enkelt træninger, hvor du tilmelder dig fra gang til gang.)

Du kan booke dig ind på vores hold, via vores bookingportal. Du er også meget velkommen til at kontakte os, for hjælp til valg af hold og booking af hold. Kontakt os på info@motk.dk eller 4167 6515.

Du kan booke dig ind på et hold, via vores booking side, og benytte rabatkoden “Prøvetime”. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du skal have hjælp til at vælge et hold eller blive booket ind på et hold.

*Gratis prøvetime kan benyttes 1 gang.

Du har mulighed for at betale med det samme, med kreditkort, ved tilmelding.

Det er muligt at dele sin betaling op i rater. Dette kan du vælge under booking til forløbet.

Betaler du ikke ved tilmelding, så sender vi en faktura til dig, i ugen inden opstart.

Det er muligt at komme på hold, efter forløbet er startet (dog ikke vægttab bootcamp, mor barn træning og TRX begynder).

Prisen på holdet vil blive justeret efter hvor mange træninger, der er tilbage i forløbet. Kontakt os på info@motk.dk eller 4167 6515 for at blive tilmeldt på holdet.

Vi har valgt at køre vores hold som forløb, da det giver en nogle fantastiske fordele:

  • Du træner med de samme hver gang.
  • Super fedt sammenhold mellem deltagerne.
  • Hensyntagen til den enkelte, da instruktøren lærer deltagerne at kende.
  • Progression af hele holdet, da træningen tilrettelægges efter holdet.

Hvis man tilmelder sig 3 holdforløb, så er der 50 % rabat på det 3. holdforløb.

Kontakt os, hvis du ønsker at være tilmeldt 3 hold. Vores bookingsystem kan ikke automatisk give rabatten, ved tilmelding.

Book hold nu

Bliv en del af et hold, og oplev glæden ved at være aktiv sammen med andre! Læs mere om de forskellige typer holdtræning, du kan vælge imellem.

OBS! når du trykker på book hold bliver du sendt videre til en anden webside, hvor du skal oprette en profil. Vi bruger kun dine data til bookingen.

Holdopstart den 24/10 (uge 43)

Selv om et holdforløb er startet op kan du sagtens komme med på hold. Kontakt os, så vi kan tilmelde dig.

Holdtræning kan også være små lukkede hold hvor du og dine kolleger træner sammen.

Rise & Shine

TRX Yoga

Mor & Baby

TRX Begynder

TRX Let øvet

TRX Funktionel

Small Group Training

Powerholdet